Spiritualitás

SVT - Spirituális választerápia

Az SVT mint rendszer egy inga, egy táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatát foglalja magában a tudat alatti elme és a lélekkrónika összes diszharmonikus programozásának vizsgálatához és tisztításához. (Robert E. Detzler)

A Szabadság ösvénye – Spirituális választerápia

Az SVT egyértelmű eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsük és átválogassuk tudat alatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk ami jó, pozitív és építő, s kidobáljuk a felesleget. És legfőképpen, ez az átfogó módszer lehetővé teszi a felhasználónak, hogy őrt álljon a tudatalatti elme felett, pozitív kijelentésekkel programozza a tudat alatti elmét, és ezáltal magas szinten tartsa a pozitív eszmék, gondolatok belső áramlását. (Robert E. Detzler)

A tudat alatti elme

A tudat alatti elme bámulatos eszköz – határtalan és felbecsülhetetlen, amelyet minden ember arra programozhat és használhat, hogy határtalan mennyiségű jót teremtsen. Olyan mint egy „óriási számítógép”. A tudat alatti nem hoz döntést, csak visszajelez a megadott parancsok és a betáplált programok alapján. A tudatalattit a tudatos elme programozza a test érzékelő mechanizmusain, valamit a gondolatokon és érzéseken keresztül.
A tudatalatti elme eltárolja életünk valamennyi eseményét, többek között azokat is, amelyek megzavarták múltunk pillanatait és amelyek kivetülnek még jelen életünkre is. Ezeket programként értelmezi, melyek életünk bármely pillanatában felbukkanhatnak valamilyen függőség, betegség, társkapcsolati, stb., probléma formájában. A Spirituális Válasz Terápia egy olyan szelíd módszer, amely a tudatalatti programokban kutatva keresi meg és távolítja el azokat a kihívást jelentő elemeket, melyek a felszabadult, egészséges és boldog életvitelben gátolnak bennünket. Hasonlóan más hatékony módszerekhez (pl.: kineziológia) a probléma gyökerét úgy találja meg és oldja fel, hogy közben az egyén nem éli át újra ugyanazt a stresszt, fájdalmat.

SVT a gyakorlatban

A Spirituális Válasz Terápia alatt megvizsgáljuk az előző életek energiáit, a tudatalatti blokkokat, a Lélek negatív programozásait. A vizsgálat folyamán a Felsőbb Énnel (egy bizottság, amely egyetlentől végtelenig terjedő számú lényből állhat, Ezek a lények számos, különböző szellemi szintről származhatnak. Voltaképpen egy kollektív tudat.) való kapcsolattal hozzáférünk az Akasha (lélekkrónika – a lélek összes tapasztalatát tartalmazza) feljegyzéseihez, kitisztítjuk belőle a diszharmónikus energiákat vagy programokat múltra, jelenre és jövőre vonatkozóan. A romboló, blokkoló programokat pozitív eszmékkel, mintákkal cseréljük fel.

Az alábbi életterületekre kaphatunk tisztítást és gyógyítást:

 • az Örömteli élet blokkjai
 • érzelmi problémák, függőségek feloldása
 • kapcsolati problémák (családi, párkapcsolati, gyermek, munkahely, stb.)
 • szeretteink elvesztése okozta trauma
 • önbecsülés hiánya
 • bőség blokkjai (tanulás, karrier, üzlet)
 • élsport, maximális teljesítmény, siker blokkjai
 • alvászavarok
 • betegségek, balesetek

A bejelentkezés előtt érdemes áttekinteni azokat az életterületeket, amelyekben úgy érzi tisztításra van szüksége

Egy kezelés időtartama problémától függő Ár: 5.000.-Ft/óra

SPU: Spiritualis Újjáépítés

A kezelések – szükség szerint – magukba foglalják:

 • Test beállítása (a kineziológia – izomtesztelés – arra szolgál, hogy megtalálja, és   helyrehozza a csigolyák, bordák, izületek, és izmok közül azokat, amelyek elmozdultak, blokkoltak)
 • Izommunka (az elszigetelt izmok megtalálása és helyreállítása)
 • Táplálkozási tanácsadás (a helyes étrend összeállítása)
 • Érzelmi stressz feloldása (a lelki sérülések kitisztítása)
 • Az Agy és Elme újjáépítése (az agy hiányosságainak tesztelése)
 • Légzési hibák (hogyan kell helyesen áramoltatni a levegőt a testben)
 • Atlasz Ék (gyógyítja a migrénes és arcüreg problémákat)
 • Nyak korrekció (nyaki problémák kezelése)
 • Kloakális üregek (helyrehozza az agy üzenetek kiegyensúlyozatlanságát a végtagok felé)
 • Csípő problémák (a Felsőbb Én szerint az izületi problémák 83%-a megszűnne a csípő és a térd helyes beállítása által)
 • Csakrák tisztítása és kiegyensúlyozása (a csakrák energiaközpontok a testben)
 • Aura kiegyensúlyozása (közvetlenül a fizikai testet körülölelő energiákkal dolgozik)

Ez a rendszer különösen hatásos a hát problémáira. Szintén nagyon hatás a térd, csípő, nyak és a váll problémák helyreállítására, és megszüntetésére.

Egy kezelés időtartama problémától függő Ár: 5.000.-Ft/óra

Pránanadi

A pránanadi masszázs Tibetből származik és már időszámításunk előtt 2700-ból maradtak fenn írásos emlékek a módszer áldásos hatásáról. Nemcsak a testünket kényezteti, hanem a lelkünket is. Méregtelenítő, frissítő, energetikailag feltölt, optimalizálja a vér és nyirokkeringést, zsírtalanít, és segít az izomzat optimális rugalmasságának megőrzésében. Javítja a közérzetünk, a stressz hatására felhalmozódott vagy étkezéssel bevitt káros anyagok eltávolítását, a méreganyagok és káros energiák szervezetünkből történő kiürítést. A teljes testmasszázs tetőtől-talpig, elöl hátul, az összes izmot érinti. A talpon kezdődik, majd a meridián vonalak mentén, ami a belső szervekkel áll kapcsolatban végighalad a lábakon, farizmon, háton, nyakon, majd előröl lábon, hason, mellkason, karokon és az arc masszírozásával ér véget. Ezt a módszert holisztikus masszázsnak is nevezik, mivel az egyént teljes egészként kezeli, és nemcsak a fizikai állapotára fordít figyelmet, hanem a lélek egyensúlyára is.

A REIKI

A Reiki egy összetett japán szó, jelentése:
Rei - egyetemes
Ki - életerő energia
EGYETEMES ÉLETERŐ ENERGIA

A Reiki ősi tibeti gyógymód. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élőlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba. Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerővel születünk, mivel ez maga az Élet energiája. A behangolás a személyes energiaáramlásunk megnyitását és finom ráhangolását jelenti a kozmikus energiára egy ősi tibeti jelrendszeren keresztül. Ezzel egy tudatalatti értelmi, érzelmi, fizikai és szellemi tisztulás indul meg. Nyitottabbá válunk a saját magasabbrendű énünk felé. Fokozódik a természetes tehetség és kreativitás. A változás erőfeszítés nélküli folyamattá válik, ahogy a tudatalatti korlátok, blokkok kezdenek felszabadulni.

Dr. Mikao Usui japán teológia professzor a XIX. sz. végén életét tette arra, hogy megtalálja, miként gyógyította meg Jézus a betegeket. Rendszerét ma Reiki Usui Shiki Ryoho, azaz Univerzális Kozmikus Életenergia Usui-féle Természetes Módszereként ismerjük. A Reiki egy természetgyógyászati módszer, egy transzcendentális iskola, ezoterikus behangolás, amely csak a XX. században vált elérhetővé az átlagemberek számára. Egyetemes küldetése az emberiség szellemi szintjének emelése, fejlődésének elősegítése. A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül működik hívőknél és ateistáknál egyaránt, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez a szeretet energiája.

Két fő Tradicionális Reiki Iskola működik a viágon:

 • Reiki Szövetség (Reiki Alliance), vezetője Phyllis Lei Furumoto.
 • Amerikai Nemzetközi Reiki Szervezet (American International Reiki Association=AIRA), vezetője Dr. Barbara Weber Ray