Egyéb szolgáltatás

Fogyasztó légzés

(Kínaiul: "Chiao-hua-kung", azaz emésztést segíto gyakorlatok.) Kínában az éhező koldusok és szerzetesek fejlesztették ki. A légzéstechnikával nyugodtabbak leszünk és elősegítjük a felesleges zsír elégetését, valamint megszüntetjük az éhségérzetet. Feltöltődünk energiával és energiaharmonizálás jön létre a fizikai- és energiatestünkben.

Egy kezelés időtartama: 15-perc/alkalom Ár: 1.000.-Ft/alkalom

Test és fülgyertya kezelés

Ahol a testben keringő energia elakad, ott testi tünet keletkezik. Az összetorlódott energia fájdalmat, gyulladást okoz, a következő rész pedig energiahiánytól szenved. Az energiablokkok kezelésére a vákuumgyertya éppoly hatékony, mint az akupunktúra, akupresszúra vagy reflexológia. Hatására az eredeti energiacsatorna kitisztul. A gyertya égésének hatására kezelt testtájon meleg és enyhe vákuum jön létre, amely mély tisztító hatású. Az égés során a tölcsér belseje átnyomja a füstöt a bőrön a bőr alatti szövetekbe, hogy ott felvegye a gennyes törmeléket, kiszippantva kicsapja azokat a gyertya falán. A már régen lerakódott, megszáradt gennyes törmeléket, ízületi gyülemeket is feloldja és magával ragadja.

Mikor használunk a fülgyertyát:

  • Fül-, arc-, homloküreg gyulladásoknál (3-10 kezelés elegendő)
  • Halláscsökkenés esetén (3-10 kezelés elegendő)
  • Fülzúgás, fejfájás, szédülés, migrén, idegi problémákra, depresszió, energia blokk, anyagcsere, nyirokelégtelenség, halláscsökkenés (fülzsír, gomba, paraziták), fülvérkeringési zavarok. (1-10 kezelés elegendő)

A testgyertyával ajánlható kezelések:

Hasüregi zavarok, betegségek; emésztőrendszeri problémák (pl. bélrenyheség), menstruációs panaszok, gyulladások, fekélyek, ciszták, miómák; nyirokrendszeri zavarok; fájó testrészek (gerinc, ízületek); biológiailag aktív helyek: csakrák, reflexzónák, reflexpontok kezelése, aktiválása, kiegészítő kezelése.

Egy kezelés időtartama: 30-perc/alkalom Ár: 2.000.-Ft/alkalom/350-Ft/gyertya

Köpölyözés

A természetgyógyászatban a köpöly használata megközelíti a 3000 évet, amely csaknem ugyanannyi, mint amennyit a kínai gyógyászat számít magának, fennállásától napjainkig. A köpölyözés ma már szintén elterjedt terápia. A lényege, hogy lánggal, vagy pumpával vákuumot hoznak létre üveg, vagy bambusz edényben (manapság a műanyag köpöly is elterjedt), és a kezelendő területre helyezik. A gyógyító hatást a helyben kialakuló vérbőség okozza. Ezek a helyek lehetnek izomcsoportok, és az életenergiát szállító csatornák felett. Mostanság a köpölyt a nyugati rendszerekben kozmetikai kezelésekre, pl. „narancsbőr” esetén is alkalmazzák, de helyi fogyasztás, pl. comb, far tájék kezelésére is használják.

Egy kezelés időtartama: 30-perc/alkalom Ár: 3.000.-Ft/alkalom

Moxálás

A Moxálás valószínűleg az egyik legrégebbi kínai módszer. Lényege hogy a kezelendő területet felmelegítik, és így érnek el energetikai és élettani hatást. Ez több módszerrel történhet. A leggyakrabban a „hőséggel” kísért Moxákat használják. A gyúlékony anyag amit a terápiára felhasználnak legtöbbször a fekete üröm. Szivarszerű rudakat készítenek belőle, amelyet meggyújtva a kezelendő terület felett különböző eljárással mozgatnak, vagy kicsi kúpokat formálnak belőle, melyeket a test felszínén elégetnek. A betegség természete határozza meg a kúpok számát, és méretét. A Moxálás hagyományos javaslatai széles körbe tartoznak. Általánosan, „ott használhatóak, ahol a belsőt melegíteni kell”. Ilyen esetek lehetnek bizonyos tüdőbetegségek, menstruációs problémák, vese gyengeség, mozgásszervi problémák stb.

Életmód tanácsadás

A gyógyuláshoz, felépüléshez nem elegendő egy két gyógymód bevetése, általában szemléletváltásra van szükség táplálkozás, mozgáskultúra terén.

Gyógyteák ajánlása

Különleges gyógyteákkal elősegíthető az emberi szervezet tisztulása, regenerálása.

Továbbá igény szerint:

Tisztánlátás, auralátás, számmisztika elemzés, radiesztézia, keleti wellness terápia, mágia (teremtés), hipnózis.